“Gå med i Lunden”

Alle sogne i Horsens Provsti fejrer pinse under Guds blå himmel: Anden pinsedag, altså mandag d. 9. juni kl. 10:00 fejrer vi pinsen ved en fælles friluftsgudstjeneste i Lunden.

Kor fra flere af provstiets kirker deltager under ledelse af organist Michael Hvas Thomsen fra Klosterkirken.

Prædikenen er lagt i hænderne på tre af provstiets præster, nemlig René Høeg fra Klos-terkirken, Anne Assenholt fra Torsted og Tine Frisenette fra Lundum-Hansted. Der prædi-kes i tre refleksioner over dagens tre tekster med hjerte som et gennemgående tema.

Hanne Henriksen fra Klosterkirken står for gudstjenestens liturgi inkl. nadveren.

Vel mødt til en forhåbentlig grøn og tør gudstjeneste i Lunden! Og som altid er man mere end velkommen til at tage frokostkurven med.