Tamdrup sogn skal giftes…..

Hermed lyses der offentligt for ægteskabet imellem følgende:
Nim – Underup – Føvling sogne og Tamdrup sogn
Og det er ganske vist!

Med andre ord: Fra mandag d. 1. juni bor vi stadig i Tamdrup sogn, men ikke i Tamdrup Pastorat, for fremover skal vi høre så nært sammen med Nim, Underup og Føvling sogne, at vi fire sogne skal være ét pastorat: Tamdrup-Nim-Underup-Føvling Pastorat.

Timingen? Ja, det begyndte med, at Nim, Underup og Føvling sogne skal have ny præst, da Kirsten Kølbæk Høg går på pension efter 29 år i pastoratet.

Begrundelsen for sammenlægningen med os i Tamdrup? Det handler om fremtidssikring, sådan at der kan være den bedst mulige sammenhæng imellem sognestørrelse og præstestillinger. Uden ændringer ville der ikke blive bevilget en fuldtidsstilling til Nim, Underup og Føvling sogne. Men når vi lægger sognene sammen i ét pastorat, så vil der stadig være grundlag for en fuldtidsstilling begge steder.

Hvorfor lige Tamdrup? Jo, vore tre naboer bød op til dans og vi har da også allerede et fint samarbejde omkring konfirmanderne. Konfirmanderne fra Nim, Underup og Føvling går for de flestes vedkommende på Lundskolen.

På vegne af menighedsrådet og mig selv kan jeg sige: Vi glæder os til at være i pastorat med vore naboer fra Nim, Underup og Føvling.

TAK!

Afløsningen med Hatting får lov at løbe august måned ud – se nedenfor i gudstjenestelisten.

I mere end 8½ år har Anna Sofie Andersen og jeg afløst for hinanden som præster i Hatting og Tamdrup sogne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.