“Take it easy! – Du er elsket!”

Hvor er det godt, at vi stadig holder gudstjeneste her i Danmark år 2016:
For dér – i gudstjenesten – holdes der en våge åben i ishavet. Og fra det hul i isen lyder der et godt og befriende budskab til os hver især, et budskab helt uafhængigt af vore egne præstationer og andres evaluering af os, helt uden for alle skel, der ellers deler mennesker op i vindere og tabere. Et budskab fra det høje, fra Gud gennem Jesus Kristus til hver af os:

DU ER ELSKET!

Det er ikke et spørgsmål, om du dur eller ikke dur, om du er dygtig eller dum, eller om du er smuk eller grim, populær eller overset, eller om du er fantastisk eller bare ganske almindelig. Nej, for det er et budskab helt uden betingelser: DU ER ELSKET AF GUD! TILLYKKE MED DET!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.