ALLE HELGEN I TAMDRUP KIRKE

Søndag d. 3. november fejrer vi Alle Helgen med gudstjeneste kl. 11:00

Traditionen tro mindes vi ved denne gudstjeneste med navns nævnelse dem, vi her i sognet har taget afsked med, siden det sidst var Alle Helgens Dag.
Gudstjenesten vil være præget af lystænding, musik, korte, meditative mini-prædikener, navneoplæsning, stilhed og eftertanke.

Det er en gudstjeneste, hvor man i særlig grad kan bære sin sorg, sit vemod og sine tanker om liv og død, om tro, håb og kærlighed, om fortid, nutid og fremtid med sig ind på kirkebænken – og forvente at blive mødt med ord, lys og musik, der taler ind i alt det, man kommer med.

Under hele gudstjenesten er det tanken, at der skal stå tændte lys i sandkasser på gulvet foran døbefonten, lys, som man får udleveret i våbenhuset. Kl. 10:45 altså 15 min. før gudstjenesten begynder, spiller vores organist dæmpet musik og så er det meningen, at man kommer og stiller sit tændte lys i sandkasserne på gulvet foran døbefonten.

Alle er velkomne – det er altså ikke en lukket gudstjeneste kun for pårørende til de, der nævnes. Alle har vi jo nogen eller noget at tænde lys for.