En anderledes påske

Denne påske bliver på alle måder anderledes end vi kender den. Kirkerne vil fortsat holde lukket, men det er påske ikke desto mindre, og vi må finde alternative måde at fejre Guds sejr over døden på.

Et bud på en alternativ påskefejring er at bruge kirkegårdene i pastoratet. På både Tamdrup, Nim, Underup og Føvling kirkegårde er der opsat fem plancher, der fortæller om de fem helligdage fra Palmesøndag til Anden påskedag. Går man ind af hovedindgangen på kirkegårdene og følger diget mod højre, kommer man forbi de fem helligdage i rækkefølge. På hver planche kan man læse evangelieteksten, lidt om helligdagens betydning, se et kunstværk, og der er et par salmevers fra nogle af de salmer vi kunne have sunget sammen, men nu må nyde hver for sig.

Velkommen på kirkegårdene til en lille gåtur. Plancherne er opsat fra i dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.