Orienteringsmøde

Tirsdag den 18.august kl. 19.00 i Tamdrup Præstegård

Til efteråret er der valg til landets menighedsråd. Vi vil derfor gerne fortælle Jer lidt om, hvad arbejdet i et menighedsråd egentlig går ud på, hvad vi har udrettet i den forgangne valgperiode og hvad man måske skulle tage fat på i den kommende valgperiode.

Derudover vil vi orientere om spillereglerne for det kommende valg.

Mødet er udelukkende af orienterende karakter og der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til menighedsrådsmedlemmerne

Der er IKKE som tidligere et opstillingsmøde umiddelbart efter orienteringsmødet, opstillingsmødet finder først sted den 15. september, så du har god tid til efter orienteringsmødet at vurdere, om en plads i menighedsrådet måske var noget for dig.

Velkommen til en uhøjtidelig og afslappet aften sammen med menighedsrådet

Mange hilsner
Tamdrup menighedsråd

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.