John F. Kennedy har sagt det før…

”Spørg ikke, hvad fællesskabet kan gøre for dig, spørg hellere, hvad du kan gøre for fællesskabet!”

Det er tid for at løfte hovedet. Der er lys forude, for der er forår og sommer på vej og vacciner til alle!

Jeg tror, at de fleste af os føler os trykkede af Corona-monsteret og al dets væsen? Hvis du oplever, at dit humør daler og dit mod viger, hvad kan du så gribe ud efter?

Ja, selv oplever jeg igen og igen, at det er de menneskelige fællesskaber, der gør forskellen. Og det er her, at Kennedy har noget at sige os, noget at minde os om: For vi kan næsten altid gøre noget for fællesskabet. Og der er en bonus: Når du gør noget godt for andre, så har det den nådefulde bivirkning, at det også gavner dig selv, dit mod og dit humør. Om det så bare er at ringe til én, du tænker, kan være ekstra ensom her i Corona-tiden. Lige nu skal alt gøres med afstand og behørig omtanke, men det forhindrer os ikke i at være der for hinanden! Så det er bare et godt råd: Prøv hver dag at få øje på noget, du kan gøre for andre – og gør det!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.