Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

november 2017

Dåbsklude – Kan du lide at strikke?

21. november

Kan du lide at strikke og hygge dig sammen med andre med samme interesse, kan du være med til at fremstille dåbsklude til de små, der bliver døbt i Tamdrup Kirke.

Læs mere »
december 2017

Julemusikgudstjeneste i Tamdrup Kirke

10. december

Når vi skriver 2. søndag i advent, kan du møde budskabet fra Bibelen i selskab med dejlig julemusik. Gudenåkoret medvirker, orgel, cello og flygel sætter julen på lyd foruden ved fællessangen, hvor vi sammen synger julen ind.

Læs mere »

En eventyrlig jul med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal

14. december

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 14. december kl. 19.00 og oplev en eventyrlig julekoncert med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal i Tamdrup Kirke.

Læs mere »

Julegudstjeneste for de allermindste

14. december

Torsdag d. 14. december kl. 10:00 er sognets dagplejebørn og alle sognets børn under 3 år ifølge med en voksen velkomne til julegudstjeneste rundt om det store juletræ på Lundagerskolen.

Læs mere »
januar 2018

Lysgudstjeneste ved Kyndelmisse

31. januar 2018

Onsdag d. 31. januar kl. 17:00 fejrer vi kyndelmisse med en lysgudstjeneste i Tamdrup kirke. Sognets spejdere og andre unge medvirker. Der serveres kaffe/te og varm kakao i våbenhuset.

Læs mere »
marts 2018

Bluegrass Boulevard i Tamdrup Kirke

15. marts 2018
Tamdrup Kirke + Google Map

Koncerten med Bluegrass Boulevard vil forme sig som et causeri, en indføring i musikken, historien, menneskene og miljøerne bag bluegrass.

Læs mere »
+ Export Events