• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bluegrass Boulevard i Tamdrup Kirke

15. marts

Koncert med Bluegrass Boulevard i Tamdrup kirke torsdag den 15. marts kl. 19.00

Bluegrass er en traditionel amerikansk musikform, der har taget sit navn efter Kentucky, the Bluegrass State. Bluegrass samler elementer fra den gamle country musik, swing, jazz, blues og den traditionelle folkemusik, som indvandrerne fra Europa i sin tid bragte med sig til den nye verden. Læg dertil den flerstemmige sang, som kendes fra de mange små kirker, og et tekstunivers som spænder fra den evige ulykkelige kærlighed over menneskeskæbner til det nære forhold til kirken og til troen. Resultatet er blevet en perlende frisk, energisk, ekvilibristisk og charmerende musikform.

Koncerten med Bluegrass Boulevard vil forme sig som et causeri, en indføring i musikken, historien, menneskene og miljøerne bag bluegrass.

Jesper Henning Pedersen står for de underholdende fortællinger om musikken, dens emner og miljøer. Jesper var tidligere mediekonsulent og leder af Folkekirkeinfo, hvor han bl.a. lavede tv-udsendelserne “Vil du se min smukke kirke”.

Bluegrass Boulevard har tidligere bl.a. spillet koncerter på Tønder Festivalen, Århus Folkemusikfestival, Horsens Folkemusikfestival og i DR-TV.

Der spilles i to sæt á ca. 45 minutter. I pausen vil menighedsrådet servere et glas vin.

Prisen for dette arrangement er 50 kr. Billetter købes ved indgangen – der kan betales kontant eller via MobilePay.

Dato:
15. marts