• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fælles gudstjeneste

24. november

I 2015 blev der knyttet nye kirkelige bånd: Tamdrup sogn blev en del af det nye Tamdrup Pastorat, så vi nu hører tæt sammen med Nim, Underup og Føvling sogne.

Det vil vi gerne markere ved en fælles gudstjeneste, hvor begge pastoratets præster deltager.

Søndag d. 24. november kl. 11:00 i Underup Kirke

Der vil være lægmandsrepræsentanter for de fire sogne, der vil tage sig af læsninger og andet. Denne ene gudstjeneste i årets løb afvikles på denne måde for at tydeliggøre, hvad der også gælder ved alle de andre: At gudstjeneste fejres ved at vi hver især påtager os forskellige opgaver, det sted vi nu engang bor.

Søndag d. 24. november er den sidste søndag i kirkeåret, så på denne måde tager alle sogne i pastoratet afsked med det gamle og går ind i endnu et arbejdsår i fællesskab.

Dato:
24. november