• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Invitation til alle i Tamdrup Sogn

24. februar

Det vil glæde Tamdrup sogns menighedsråd at se sognets beboere til orienteringsmøde

SØNDAG DEN 24. FEBRUAR

Mødet indledes med gudstjeneste i Tamdrup kirke kl. 11.00,  hvorefter vi mødes i konfirmandstuen i præstegården.

Har man ikke mulighed for at deltage i gudstjenesten, er man velkommen i præstegården kl. 12, hvor der vil blive serveret tarteletter ad libitum.

Menighedsrådet orienterer om dets virke – hvad har vi arbejdet med de to første år af denne valgperiode, og hvad har vi tænkt os at arbejde hen imod de kommende to år.

Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til menighedsrådet

Vi glæder os meget til at se Jer alle sammen.

Af hensyn til tartelet-kokken beder vi Jer om at melde til ved at ringe,  sms’se eller maile til Jan Gaarden på tlf 23464329 eller mail: famgaarden@tdcspace.dk senest den 20. februar.

Mange hilsner                                                                                                                                            Tamdrup menighedsråd

Dato:
24. februar