• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med russiske toner

Koncert med russiske toner i Tamdrup kirke tirsdag d. 24. sept. kl. 19:30
Kvindekoret ’Crescendo’ og Esben Lund Brummer giver koncert i Tamdrup kirke.

Esben var i efteråret 2018 på uddannelsesophold på Tchaikovsky-konservatoriet i Moskva, og han er kommet hjem med en masse russisk musik ’i fingrene’. Primært har han spillet musik af Tchaikovsky og Rachmaninov.

Inspireret af ham har Kvindekoret ’Crescendo’ indledt et arbejde med musik af de samme to komponister. Der kan nævnes: Tchaikovsky: ’A Legend / Christ when a Child’, Rachmaninov: 6. sats fra ’Vesper’, ’Vocalise’ – m.fl.

Koncerten udfolder sig som ca. en times meget smuk musik for kor og klaver. Enkelte af stykkerne for kor og klaver sammen.

Esben er i gang med kandidat-studiet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Dog har han orlov i dette skoleår pga. uddannelsen i Moskva – og mange koncerter i dette forår. I skoleåret 19-20 færdiggøres kandidatstudiet.

Crescendo er et velrenommeret Horsens-kor. Vi har sunget sammen siden 1981, – selvfølgelig med mange nye sangere gennem tiden. Koret har et højt amatørkor-niveau og arbejder hele tiden på at blive dygtigere, at udvikle udtryksmuligheder, teknik, optræden osv.

Det er muligt at høre klip med koret på youtube her: https://www.youtube.com/channel/UCn06NsuveCdzoDil0YtfA-w

Og man kan læse mere om koret på vores hjemmeside: www.kvindekoretcrescendo.dk.

Dato: