Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Tidligere Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

december 2017

Julegudstjeneste for de allermindste

14. december 2017

Torsdag d. 14. december kl. 10:00 er sognets dagplejebørn og alle sognets børn under 3 år ifølge med en voksen velkomne til julegudstjeneste rundt om det store juletræ på Lundagerskolen.

Læs mere »
januar 2018

Lysgudstjeneste ved Kyndelmisse

31. januar

Onsdag d. 31. januar kl. 17:00 fejrer vi kyndelmisse med en lysgudstjeneste i Tamdrup kirke. Sognets spejdere og andre unge medvirker. Der serveres kaffe/te og varm kakao i våbenhuset.

Læs mere »
februar 2018

”Slip livet løs!” Foredrag v/ Preben Kok, fhv. sogne- og sygehuspræst

22. februar

”Slip livet løs!” Foredrag v/ Preben Kok, fhv. sogne- og sygehuspræst Torsdag d. 22. februar kl. 19:00 i Nim Konfirmandstue Et gammelt visdomsord siger: Hvor der er helhed, er der altid mindst to sandheder, der er sande på samme tid. I de sidste 40 år har vi i mange af livets væsentlige forhold undertryk (glemt) den ene af de to sandheder for bedre at kunne lade som om, vi har kontrol over livet. Der er der nu ved at blive…

Læs mere »
marts 2018

Pizza-gudstjeneste i marts

1. marts

Kom og mød Bølle-Bob i Tamdrup kirke igen!

Tilmelding er nødvendig senest d. 22. februar

Læs mere »

SOGNEINDSAMLINGEN 2017 – Gi’ en hånd og gør en forskel!

11. marts

I vores nye pastorat Tamdrup-Nim-Underup-Føvling går vi for tredje år sammen om at være en del af Folkekirkens Nødhjælps store sogneindsamling søndag d. 11. marts – vi har brug for dig!

Læs mere »

Bluegrass Boulevard i Tamdrup Kirke

15. marts
Tamdrup Kirke

Bluegrass samler elementer fra den gamle country musik, swing, jazz, blues og den traditionelle folkemusik, som indvandrerne fra Europa i sin tid bragte med sig til den nye verden. Læg dertil den flerstemmige sang, som kendes fra de mange små kirker, og et tekstunivers som spænder fra den evige ulykkelige kærlighed over menneskeskæbner til det nære forhold til kirken og til troen. Resultatet er blevet en perlende frisk, energisk, ekvilibristisk og charmerende musikform.
Bluegrass Boulevard har tidligere bl.a. spillet koncerter på Tønder Festivalen, Århus Folkemusikfestival, Horsens Folkemusikfestival og i DR-TV.

Læs mere »

Måltidsgudstjeneste i Tamdrup Kirke

29. marts

Vi vil fejre Skærtorsdag ved at kombinere et måltid i kirken med gudstjeneste, så vi hører tekster fra Bibelen, nyder dejlig musik og vi synger og beder, imens vi sidder til bords i kirken.
Tilmelding senest d. 25. marts.

Læs mere »
april 2018

Sangaften i Tamdrup Kirke

10. april

Vi har sat lokale kræfter stævne:
”De Sangglade” og to unge saxofonister, Astrid og Jakob
”De Sangglade”, som året rundt hygger sig med at synge sammen med Henning Jensen, vil synge for os fra deres repertoire og så synger de sammen med os alle til fællessang.

Læs mere »
maj 2018

Pizzagudstjeneste

3. maj

Kom og mød Bølle-Bob i Tamdrup kirke igen! Torsdag d. 3. maj kl. 17:00 i Tamdrup Kirke.

Tilmelding er nødvendig senest torsdag d. 26. april

Læs mere »
juli 2018

Pilgrimsvandring fra Underup kirke til Klostermølle

8. juli

Søndag den 8. juli er der pilgrimsvandring fra Underup kirke til Klostermølle. Der er gudstjeneste kl. 9.30 og vandringen begynder umiddelbart efter.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder