• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pilgrimsvandring fra Underup kirke til Klostermølle

8. juli

Søndag den 8. juli er der pilgrimsvandring fra Underup kirke til Klostermølle. Der er gudstjeneste kl. 9.30 og vandringen begynder umiddelbart efter.

Ruten er den samme som sidste år og går gennem noget af det flotteste natur på egnen. I år er der mulighed for at gå lidt kortere, da man kan vælge at gå med fra Tønning kirke og springe den første del over. Ruten fra Underup til Klostermølle er ca. 22 km lang, går man først med fra Tønning sparer man sig for halvdelen. Der arrangeres fælles tilbagetransport fra Klostermølle.

Tilmelding er ikke nødvendig, men hvis man går med fra Tønning må man gerne give besked til Ove Sølvsten (6169 4768). Gruppen, der går fra Underup, er fremme ved Tønning kirke ca. kl. 12.

Husk madpakke, hvis man går med fra Underup.

Dato:
8. juli