Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

oktober 2021

LOLA JENSEN – familievejleder ”Alle forældre vil deres børn det bedste”

14. oktober

Lola Jensen er familievejleder, og hun vil på en opløftende måde fortælle os om sine erfaringer fra denne hverdag med masser af små eksempler, som er hentet lige ud af en almindelig families hverdag. På en levende og humoristisk måde giver Lola Jensen en masse inspiration og forslag til at undgå almindelige hverdagsgnidninger, og se lysere på situationerne. Hun kan det her med at give os følelsen af at være gode nok, give os lyst til at være lidt mere positive overfor eget familieliv, og hun giver os mod til at fastholde den opdragelse vi selv tror på.

Læs mere »

Pizza-gudstjeneste i oktober

28. oktober

Torsdag d. 28. oktober kl.17:00
kommer Bølle-Bob til Tamdrup kirke
Vil du/I være med, så
tilmeld jer senest onsdag d. 27. oktober 2021.

Læs mere »

december 2021

Julemusikgudstjeneste

5. december

Søndag d. 5. december kl. 11:00 I år kan vi glæde os til, at kvindekoret, Crescendo, medvirker ved julemusikgudstjenesten under ledelse af Bente Lund Degn. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe.

Læs mere »

JULESANG MED KAYA BRÜEL og OLE KIBSGAARD

8. december

Med Kibsgaards enestående musikalitet og formåen på diverse instrumenter og Brüels bløde og smukke stemme bringer duoen julemusikken og den gode stemning lige ind i hjertet på os. Glæd dig til en musikalsk berigende oplevelse, krydret med fine fortællinger og en god portion humor, med plads til fællessang og fordybelse.

Læs mere »

marts 2022

Gethin Davies-Jones og Matthias von Niessen

10. marts 2022

Vores egen organist, Gethin Davies-Jones, spiller på flyglet og den internationalt erfarne og virtuose violinist, Matthias von Niessen spiller på violin.
Vi kan glæde os til musik af J. S. Bach og engelsk musik og andet godt fra den klassiske musikskat!

Læs mere »

april 2022

Måltids– og musikgudstjeneste

14. april 2022

Ovenpå en lang og trang Corona-nedlukning glæder vi os til igen at fejre Skærtorsdag med dejlig mad og skøn musik i vores smukke kirke.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder