• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerkoncert i høstens tonearter

Sommerkoncert i høstens tonearter med Anders og Henriette Laursen Hald

Torsdag d. 2. september kl. 19:00

Glade og milde toner lyder, når en fyldig tenor og orgelbrus fylder kirkens rum. Mød to musikere, der bor på en slægtsgård, hvor der har været høstet i generationer. De gamle traditioner flettes ind i høstsange og salmer som et kornneg, der bindes sammen af korte fortællinger.

Med tak for høstens rige gaver glædes vi gennem høstens sange og salmer. Nyd Jeppe Aakjærs sange og et farverigt sensommer-program med sange fra vores sangskat, operaarier og musicals, som passer til den smukke sensommertid. Glæd dig til en stjernestund med mulighed for ro og fordybelse, glæd dig til at blive rørt og betaget. Kom og oplev en operasanger synge de salmer, værker og sange, nye som gamle, som du kender og holder af og gå opløftet hjem.

Arr. Tamdrup Menighedsråd – Fri entré.

Dato: