• Denne begivenhed er allerede afholdt.

TRESONANS – en skøn jazz-trio

Glæd dig til en dejlig koncert – og et glas vin i pausen.

Torsdag d. 23. september kl. 19:00

TRESONANS er en trio, som spiller sange og salmer fra den danske sangskat i smagfulde og nænsomt jazzificerede arrangementer.

Titler som f.eks. “Det dufter lysegrønt af græs”, “Den danske Sang” og “I skovens dybe stille ro” suppleres med et par af trioens egne kompositioner og enkelte melodier fra den lyriske, nordiske jazz og folkemusik.

Melodierne introduceres med små historier og anekdoter om komponist, tekstforfatter og tiden, hvori melodierne er skrevet.

JOHAN TOFTEGAARD KNUDSEN, saxofonist, klarinettist og fløjtenist, kendt fra Aarhus Jazz Orchestra. Han spænder genremæssigt, fra jazz over gypsyswing til balkan, klezmer og nordisk folkemusik. Johan leverer med sit rigt facetterede spil både smukke, lyriske elementer og stor energi.

NIELS ERICHSEN, pianist og organist, bringer med sit vel-swing’ende og detaljerige spil mindelser til bl.a. Jan Johansson og Oscar Peterson. Stor kærlighed til den danske sangskat har ført Niels i en retning, hvor skønheden og klarheden er i højsædet.

PETER FRIIS, kontrabassist, har gennem sin karriere spillet med mange kunstnere, særligt på den århusianske jazz-scene, men også til revy og dansemusik. Peter er kendt for sit velsvingende og groovy basspil, men har også en dyb lyrisk og let melankolsk åre, som passer perfekt til denne trio.

Arr. Tamdrup Menighedsråd – Fri entré.

Dato: